Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μαθήματα Αλληλεγγύης

  Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Εύβοιας, στηριζόμενη στην εθελοντικήπροσφορά μελών της, διοργανώνει «μαθήματα αλληλεγγύης» για τα παιδιά της Γ’ τάξης Λυκείου, που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, στα πανελλαδικώςεξεταζόμενα μαθήματα. 

   Αυτά προγραμματίζονται αρχικά να διδάσκονται σε αίθουσεςτου 2ου Λυκείου Χαλκίδας , τις ώρες 2:30-5:00 το μεσημέρι. Με την έναρξη των μαθημάτων,που τοποθετείται χρονικά μέσα στο Νοέμβρη,θα υποστηριχθούν τα εξής μαθήματα:
 Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση(Γενικής παιδείας), Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής), Λογοτεχνία (Θεωρητικής), Ιστορία (Θεωρητικής), Λατινικά (Θεωρητικής), Μαθηματικά (Θετικής – Τεχνολογικής), Φυσική (Θετικής – Τεχνολογικής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε ΠρογραμματιστικόΠεριβάλλον (Τεχνολογικής), Αρχές Οικονομικής Θεωρίας(Όλων των κατευθύνσεων), Αγγλικά (Ειδικό μάθημα), Γαλλικά (Ειδικό μάθημα), Γερμανικά (Ειδικό μάθημα).

  Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ ζητάει άμεσα οι μαθητές και γονείς που ενδιαφέρονταισχετικά, να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2221089248, 6979217098, 2221022415, 6976173751 (απογεύματα, ώρες 6-10 και Σαββατοκύριακο). Στα ίδια τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονταικαι καθηγητές, για να ενισχύσουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή. Λεπτομέρειες σχετικές μετο πρόγραμμα των μαθημάτων (μέρες, ώρες, διδάσκοντες κ. α.) θα οριστικοποιηθούνμετά την καταγραφή του ενδιαφέροντος από πλευράς μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου